Reformes de la Llar … ¿PRESSUPOSTOS PERSONA A PERSONA O COMUNICANT- SE AMB UNA PLATAFORMA INFORMÀTICA?

Estil-Lar Reformes preferim ser prudents en aquest sentit.

No neguem que es puguen preparar pressupostos On Line, però que aquesta pràctica siga positiva i exitosa respecte a la finalitat que es pretén, de realitzar una reforma d’acord amb les expectatives dels clients, és una altra cosa.

Normalment, aquest servei, fred, impersonal i distant, l’ofereixen plataformes en què l’interessat emplena uns formularis que, en teoria, plasmen com és la reforma que desitja, a una empresa que no coneix personalment, i que no es presenta en el seu habitatge per comprovar i conversar sobre el seu projecte, i presentar un pressupost detallat sobre el convingut de paraula.

Per a la nostra empresa, Estil-Lar Reformes, el tracte humà és el primer. És molt important, tant per a les persones que es plantegen una reforma, com per a nosaltres. Volem conèixer a aquestes persones per a les quals pretenem treballar, i desitgem que ens coneguen a nosaltres.

Considerem que, ara per ara, res substitueix la comunicació directa i al tracte personal, i molt menys quan es tracta d’invertir en el benestar.

Nosaltres es personem a l’immoble, escoltem, empatitzem, assessorem a conciència i estudiem el pressupost que millor s’adapte a la idea i possibilitats del nostre client. I el v el presentem sense compromís i, a més, contemplat com a flexible.

Si estàs pensant en reformar, confia en professionals com Estil-Lar. «No et defraudarem».

TRACTARÀS AMB PERSONES I NO AMB APLICACIONS INFORMÀTIQUES.

………………

ESTIL-LAR som la teva empresa de Reformes a Gandia, la Safor, La Valldigna i les seus Platges.

Ens Ocupem de Tot …. «CUIDEM FINS L’ÚLTIM DETALL»

Et escoltem, t’assessorem i presentem PRESSUPOST FLEXIBLE SENSE COMPROMÍS.

Et convidem a visitar la nostra web i a comprovar el que podem fer per a tu. www.estil-lar.es

CONTACTA AMB NOSALTRES.